top of page

M1 - TEMA 31 - 8 Martie

Ziua Internațională a femeii (denumită Ziua femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU. ONU a sărbătorit pentru prima dată Ziua internațională a femeii pe 8 martie, în 1975 — Anul internațional al femeii.

Sursa: CLICK AICI

♦Eu cred ca sursa aleasa de mine este una cat de cat credibilia deoarece este un site folosit de foarte multe persoane si acest lucru este un plus fata de alte site-uri, pana la urma cine ar folosi un site pentru a prelua informatii daca acestea nu este populat de nimeni, acest lucru putand sa insemne ca nu probabil nu este prea credibil. Credibilitatea unei surse depinde pe de o parte de credibilitatea autorului/autorilor ei și pe de alta de a publicației. Se consideră demne de încredere acele publicații care au o bună reputație privind verificarea sistematică, printr-un mecanism editorial corespunzător, a afirmațiilor publicate. De asemenea, consider ca atunci cand vine vorba de informatii legate de sarbatori sau evenimente din trecut, niciun site nu poate fi 100% credibil (parerea mea).

11 views0 comments

Recent Posts

See All

Pungi Sealed Air

In urma analizei asupra produsului primit, am constatat ca acestea sunt niste pungi cu aer produse de firma SealedAir. Acestea sunt...

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page